De kaartverkoop voor November Music 2019 is gestart!

Kaartverkoop
November Music verkoopt kaarten per concert of per festivalonderdeel. Het is dus niet mogelijk een  festivalticket te kopen dat in één keer toegang biedt tot alle concerten. Wel zijn er diverse kortingsmogelijkheden die het aantrekkelijk maken om veel concerten bij te wonen (zie hieronder: Kortingspas).

Kaarten voor November Music zijn te koop via onze website of aan de kassa van de Verkadefabriek. Bij een bestelling via internet worden de kaarten naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Betaling van een digitale bestelling kan met iDeal of creditcard. Bij een betaling met creditcard wordt 2,50 euro administratiekosten gerekend.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via telefoonnummer:
073 6818160 (hier kunt u ook terecht voor andere vragen over de kaartverkoop). Bij een telefonische reservering wordt 1 euro per kaartje aan reserverkingskosten gerekend. Tijdens het festival is het mogelijk om voorafgaand aan het concert kaarten te kopen op de concertlocatie (mits niet uitverkocht).

Voor de concerten van November Music geldt geen placering.

___________

Bestelprocedure stapsgewijs:

1. Log in met je emailadres en wachtwoord. Heb je nog geen account? Registreer je dan via deze link.

2. Koop indien gewenst een Festival Pas XL (zie informatie hieronder). Wanneer je een Festival Pas XL aanschaft, moet je deze eerst afrekenen alvorens je kaarten kunt bestellen tegen 50% korting.

(!) Na aanschaf ontvang je een bevestigingsmail en dien je opnieuw in te loggen.

3. Bestel de kaarten via de concertpagina's en de digitale agenda. Het is altijd mogelijk om later kaarten bij te bestellen (ook met een Festivalpas XL).

4. Reken de kaarten af. Je ontvangt een e-mail met daarin de toegangskaarten als PDF. Deze kun je als printversie of via een smartphone laten scannen bij de entree van een concert.

___________

KORTING: FESTIVALPAS XL (€37,50)
Ook tijdens November Music 2019 is het weer mogelijk om het festival te bezoeken tegen een aantrekkelijke korting met de FESTIVALPAS XL (bestel).

De Festivalpas XL geeft 50% korting op elk concert en is zeer aantrekkelijk wanneer je meer dan 5 a 6 verschillende concerten bezoekt. Vanaf dan loopt de korting snel op. De Festivalpas XL.

► geeft recht op maximaal 1 kaart per concert en is persoonsgebonden.
► maximaal 1 pas per e-mailadres.
► kost €37,50.
► is een digitale pas die gekoppeld is aan het emailadres dat is gebruikt voor de log-in. Je ontvangt géén fysieke pas. 

Bij de concerten staan twee verschillende prijzen vermeld. Bijvoorbeeld: €18 / €9
€18 = reguliere prijs
€ 9  = prijs met Festivalpas XL


 

*** BESTEL DE FESTIVALPAS XL ***


Ik heb via de mail de bevestiging van een kortingspas ontvangen. Hoe bestel ik nu de kaartjes met korting? 

Gebruik hiervoor het linkervakje zoals aangegeven in het voorbeeld: 

Let op: bij de Kortingspas XL geldt een maximum van 1 kaart per kortingspas.

Heb je de bevestiging van de kortingspas ontvangen via de email, maar zie je het rechtervakje met de kortingsprijs niet? Mogelijk is de browser nog niet is geupdate. Log dan uit en weer opnieuw in zodat het bestelvakje voor kortingskaarten verschijnt.