Symfonie gezocht: Geluiden voor de symfonie voor huisgeluid

Symfonie gezocht: Geluiden voor de symfonie voor huisgeluid

Symfonie gezocht: Geluiden voor de symfonie voor huisgeluid

Doe mee aan het creëren van de Symfonie voor Huisgeluid! Een samenwerking tussen November Music, Willem Twee muziek en beeldende kunst en Elise ‘t Hart (Instituut voor Huisgeluid).


🔻1. Kies een huisgeluid uit je eigen huis, bijvoorbeeld je favoriete, mooiste vervelendste, of het meest typische geluid in huis.
Neem dit geluid op met je telefoon.
🔻2. Speel het gekozen huisgeluid na op jouw instrument, bijvoorbeeld de kraken- de vloer op de contrabas, zoemende koelkast op een trompet, tikkende verwar- ming op de drums of het pruttelend koffiezetapparaat op de piano. Neem dit geluid op met je telefoon.
🔻3. Ga naar https://www.instituutvoorhuisgeluid.nl/symfonie/upload en doe mee! (meedoen kan tot 12 september)


We vragen iedereen een geluid te sturen vanuit de eigen huiselijke omgeving, plus een interpre- tatie op het eigen instrument. Deze verzameling geluiden vormen met elkaar de elementen van een nieuwe Symfonie.


Willem Twee muziek en beeldende kunst is gevestigd in de voormalige sigarenfabriek van Goulmy & Baar in ‘s-Hertogenbosch. Goulmy was een vooruitstrevend ondernemer. Dat uitte zich bijvoorbeeld in het feit dat hij voorstander was van de creatieve ontwikkeling van de fabrieksarbeiders. Dit was de geboorte van de Harmonie Neerlandia, later de Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch. De Harmonie werd zelfs zó belangrijk gevonden, dat de productie werd stilgelegd voor een optreden in Denemarken. Met dit bijzondere gegeven gaan we aan de slag en maken we speciaal voor een solotentoonstelling van Elise ‘t Hart de Symfonie voor Huisgeluid.
   

Meer info en meedoen via onderstaande button:

 

 

 

Doe mee!

Lees meer