New Music Conference

De tickets voor de vierde editie van New Music Conference zijn nu te koop!
New Music Conference

De 11e van de 11e in ’s-Hertogenbosch: wie wil daar nu niet zijn? Het is de dag van de vierde editie van New Music Conference, die wederom in de Verkadefabriek zal plaatsvinden. Componisten, musici, muziekuitgevers, boekingsagenten, labelvertegenwoordigers en anderen werkzaam in de nieuwe muziek en alle verwante genres: we hopen je weer te verwelkomen – en ditmaal zonder dreigende lockdown! 

Shifting boundaries – Situering van hedendaagse muziekpraktijken
De conferentie begint vorm te krijgen met een aantal interessante lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Eén rode draad is een serie gesprekken over ontgrenzing in samenwerking met de Nederlandse muzieklectoraten. In plaats van activiteiten uitsluitend te laten plaatsvinden op de traditionele podia, treden componist en musicus steeds vaker naar voren in diverse publieke ruimtes, starten ze muziek-gedragen initiatieven in zorg- en onderwijsinstellingen, maken ze site-specifieke installaties en initiëren ze community-art projecten. Een fascinerende ontwikkeling, die tegelijkertijd vragen oproept. Hoe werkt muziek samen met en in andere praktijken? Welke implicaties heeft dit voor de concert- en festivalpraktijk? Hoe is de hedendaagse muziekpraktijk verbonden met haar maatschappelijke omgeving? Meer informatie over dit onderwerp in onze volgende nieuwsbrief.

Tickets voor New Music Conference nu te koop
Kom langs en (her)introduceer jezelf! Werk aan je professionele netwerk in Nederland en over de grens. Pitch je muziek, je ideeën, je act of ensemble. Geef een nieuwe richting aan je carrière. New Music Conference, een initiatief van Buma, streeft naar waardevolle en duurzame verbindingen tussen componisten, uitvoerende musici en andere professionals in de muziekbusiness. Wees erbij op vrijdag 11 november in de Verkadefabriek!

Koop nu je kaarten tegen het voordelige Early Bird tarief van € 25,-. Hiermee bespaar je € 10,- op het reguliere tarief. Er zijn maar een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar, dus wees er snel bij.

 

Koop tickets

Lees meer