Ben jij een componist tussen de 10 en 35 jaar oud? Woon of studeer je in Nederland en wil je dat jouw muziek wordt gespeeld op het Grachtenfestival, Gaudeamus Muziekweek en November Music? Lees dan verder!
 

Schrijf voor Duo Ebano
Duo Ebano, bestaande uit Marco Danesi (klarinet/basklarinet) en Paolo Gorini (piano/seaboard MIDI-controller), is een dynamisch duo dat na het doorspitten van het klassieke en het romantische repertoire, nu zijn zinnen gezet heeft op nieuwe muziek. Het duo viel onder andere in de prijzen bij het Podia Klassiek concours 2016 en het Storioni Toonzaal concours 2017.  In het seizoen van 2019/2020 zal het duo op tour gaan door heel Nederland voor de finale van het Dutch Classical Talent concours. Voel jij je uitgedaagd om een vernieuwend werk voor klarinet of basklarinet en piano of seaboard te schrijven? Duo Ebano is benieuwd naar jouw ideeën.

Het Grachtenfestival, Gaudeamus en November Music nodigen jonge componisten uit een nieuwe compositie te schrijven voor (bas)klarinet en piano/seaboard. Stuur een compositieschets in met een maximale lengte van één minuut. Wij ontvangen graag bladmuziek/PDF én een midi-file. Uit de inzendingen wordt een eerste selectie gemaakt voor de Reading Sessions. Tijdens deze sessie worden alle geselecteerde schetsen gespeeld door Duo Ebano, met aanwezigheid van alle componisten.

KIJK HIER VOOR DE PRAKTISCHE INFORMATIE

Deel dit nieuwsbericht