Huishoudelijk reglement

­čö╗ Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet doorgaan van een concert zullen entreekaarten worden teruggenomen.

­čö╗Bij het betreden van de concertruimte kan er door November Music gefouilleerd worden.

­čö╗Wanneer het concert begonnen is wordt geen toegang meer verleend tot de zaal, anders dan op nadrukkelijke toestemming van de zaalwacht op geaccepteerde pauzemomenten.

­čö╗Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het dienstdoende personeel.

­čö╗Het betreden van de concertruimtes en bijbehorende ruimtes en het bijwonen van het programma is geheel voor eigen risico van de bezoeker.

­čö╗Op November Music kunnen mits toestemming van de organisatie foto's of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden e.d.  November Music zal nadrukkelijke herkenbaarheid van personen in beeld vermijden.

­čö╗Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van de betrokken concertruimtes flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met November Music.

­čö╗Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.

­čö╗November Music is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.

­čö╗Geluidsapparatuur kan gehoorbeschadiging veroorzaken! November Music is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan. Bij de kassa zijn oordopjes verkrijgbaar.

­čö╗Mogelijk gelden voor een van onze locaties of zalen specifieke (eigen) huisreglementen. Die zijn van toepassing en dienen te worden gerespecteerd.