Toegankelijkheid

We willen graag zo veel mogelijk mensen laten genieten van kunst en cultuur. Daarom vinden we het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn. Ervaar je toch een uitdaging om ons festival te bezoeken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je dan graag verder. 

🔻Rolstoeltoegankelijk
Vrijwel alle festivallocaties zijn rolstoeltoegankelijk. In ons festivalhart de Verkadefabriek zijn mindervalide toiletten aanwezig en speciale parkeerplekken om loopafstanden te beperken. Diverse zalen over ringleiding waardoor ook auditief beperkte bezoekers van de concerten kunnen genieten.

🔻Begeleiding
Als je niet alleen kunt komen bezoek dan November Music met een begeleider. Op vertoon van een begeleiderspas kan deze kosteloos mee. Stuur hiervoor even een mailtje via onderstaande button.

🔻Kortingspas
Voor mensen met een smalle beurs realiseren we een aanbod dat vrij toegankelijk is. Onze toegangsprijzen zijn laag vergeleken met veel andere festivals. We hebben een kortingspas waarmee je 50% korting krijgt op alle concerten. 

We zien je graag bij een van onze concerten of activiteiten! Heb je nog vragen of opmerkingen over onze toegankelijkheid dan stuur een mailtje via onderstaande button.

 

Stuur een mail