Prijs
€ 14.00
Korting
€ 7.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Grote Zaal
  • Datum
    vr 6 nov. 2020
    Tijd
    21:00 - 22:00
    Uitverkocht
Links
Lekker onderuitgezakt genieten van magische wereldritmes. Muziek die is gedrenkt in relaxte ritmes en diepe pulsen. Tijdens de kleurrijke openingsavond in de Verkadefabriek staat muziek met een hartslag centraal. Het publiek kan zich ontspannen laven aan muzikale uitstapjes tussen neoklassiek, techno en vooruitstrevende pop. In samenwerking met Tromp Biënnale is een gevarieerde avond samengesteld waarin ook hypnotische visuals een hoofdrol spelen. November Music opent het festival met de première van Playground. 
 
De initiatiefnemers van dit nieuwe project, waaronder het collectief Playground, laten zich inspireren door de grensoverschrijdende muziek van dancemuzieklegende Carl Craig. Playground zoekt naar kruisverbanden tussen een clubavond en een concertante live-ervaring. Hun Parallel Continuum - A symphonic techno suite klinkt als een filmische cross-over tussen elektronische en klassieke muziek.
 
Deze avond is de kick-off van het eerste album van Playground waarin ze hun eerste composities laten horen voor het nieuwe vijfkoppige collectief. 
 
 
Davis West (viool & elektrische viool), Benjamin Geyer (keys & synths), Albert van Abbe (modular synths), Arend Bruijn (leading composer, percussion & electronics), Dominque Vleeshouwers (percussion & electronic percussion)
 

In samenwerking met de Tromp Biënnale.

Bekijk & luister