Dit concert is helaas geannuleerd. Kaartkopers ontvangen bericht over de teruggave van het aankoopbedrag van de kaart(en). Vanwege de drukte kan dit iets langer duren dan u van ons gewend bent. 

Een mysterieuze, bezwerende stem, knisperende elektronica en een onbedwingbaar, dansant ritme. De popsongs van Eefje de Visser zijn direct herkenbaar en blijven dagen rondzingen in je hoofd. Met het begin dit jaar uitgebrachte album Bitterzoet stootte Eefje de Visser definitief door naar de hoogste liga van Nederlandse popgodinnen. de Volkskrant was lyrisch over het album en bekroonde De Vissers vierde plaat met vijf sterren. ‘Op Bitterzoet valt alles wat Eefje de Visser zo goed maakt, perfect op zijn plaats’, kopte het dagblad.

Op deze plaat verklankt Eefje een magische wereld die zich bevindt tussen dag en nacht, tussen zoet en bitter. Haar nieuwste songs voelen ‘als een trage trip, een romantisering van de werkelijkheid, pijnlijke ervaringen gemixt met warmte,’ verwoordt De Visser het zelf. Voor de vertolking van deze diepmelancholische songs heeft ze een deels Nederlandse, deels Belgische droomband samengesteld. Verwacht zonder meer een audiovisueel en hallucinerend live-spektakel dat de sprankelende songs van Eefje de Visser in vuur en vlam zet. Op festivals als Noorderslag 2020 en Pukkelpop 2019 werden haar liveshows door de pers al tot onbetwiste hoogtepunten gekroond.

(!) De kaartverkoop voor het concert van Eefje de Visser loopt niet via de reguliere bestelprocedure van November Music, maar gaat via Theater aan de Parade. Om de kaarten te kunnen bestellen, is een (aparte) inlog voor Theater aan de Parade noodzakelijk. 

Heb je een Festivalpas XL en wil je naar het concert van Eefje de Visser in de Mainstage op 7 november? Stuur dan een email naar marianne@novembermusic.net om de kortingscode te ontvangen. Het kortingskaartje kun je vervolgens met de code bestellen via Theater aan de Parade.

In samenwerking met Theater aan de Parade.

Bekijk & luister