Prijs
€ 15.00
Korting
€ 7.50
FAQ Fridy vindt plaats in de Azijnfabriek en de Willem Twee Toonzaal. Beginnend met Asuna die zijn 100 keyboards bespeelt, gevolgd door een quadrofonisch stuk van Jessica Ekomane. Jan Jelinek is aanwezig om het werk van Ursula Bogner te eren en Pan Daijing sluit de avond af.
 
Asuna
Vanaf jonge een leeftijd al creëert Asuna zijn muziek en installaties. Hij is een pionier binnen de experimentele ambient / drone / improvisatie-scene in Tokio, waarbij hij vele andere Japanse elektronische muzikanten beïnvloedde. Asuna opent de avond in de Azijnfabriek waar hij zijn 100 keyboards bespeelt.
 
Jessica Ekomane
Jessica Ekomane is een in Frankrijk geboren en in Berlijn woonachtige elektronische muzikant en geluidskunstenaar. Ze performed live en maakt installaties. Haar quadrafonische performances worden gekenmerkt door ritmische structuren, ruis en melodieën.
 
Jan Jelinek
Jan Jelinek is een uit Duitsland afkomstige muzikant, producer en remixer. Jelinek begonnen als platen verzamelaar van dub, jazz, funk en soul, werkt nu vooral als maker van muziek. Jelinek’s muziek gaat over de vervorming van geluiden, over het bedenken van een manier om zijn platen collectie te vertalen naar abstracte, minimale elektronische klanken. Jan Jelinek in de Willem Twee Toonzaal een set ter ere van het werk van Ursula Bogner.
 
 
 
Programma
Azijnfabriek
20:00 / 21:00 uur - Asuna 100 Keyboards
 
Willem Twee Toonzaal
21:15 / 22:00 uur - Jessica Ekomane
22:15 / 23:00 uur - Jan Jelinek
 
Bekijk & luister