Via Berlin

Huis G
Muziektheater

wo 01 november, 20:15-21:15

Verkadefabriek Kleine Zaal
Via Berlin

In Huis G spookt het. Het stel dat er sinds kort woont blijft zich maar in mysterie hullen. De buren proberen contact te maken met de nieuwe bewoners, maar al snel blijkt dat er iets niet helemaal klopt. Maar wat er écht schuilgaat achter de voordeur van Huis G. is gevaarlijker, complexer en explosiever dan ze voor mogelijk hadden gehouden. De nieuwe voorstelling Huis G. van muziektheatergezelschap Via Berlin is een beklemmende liefdesgeschiedenis die de vele kanten van een amoureuze relatie belicht: van schoonheid tot destructie.

Via Berlin blinkt uit in muziektheatervoorstellingen waarin persoonlijke verhalen en brede maatschappelijke onderwerpen worden aangesneden. Muziek, dans en spel gaan samen in aangrijpende voorstellingen. Het confronterende liefdesverhaal van Huis G. wordt verbeeld door de intense bewegingstaal van danser Laurent Delom de Mézerac en actrice Dagmar Slagmolen. Een broeierige liefdesthriller ontvouwt zich, begeleid door een stuwende soundscape onder leiding van improvisatiemeesters slagwerker Remco Menting en altviolist Oene van Geel. De regie is in handen van choreograaf Pim Veulings en actrice Dagmar Slagmolen.

Tijdens November Music 2021 was Via Berlin al eerder te gast met de succesvolle voorstelling Instant Loneliness met Cello Octet Amsterdam en muziek van Kate Moore.

In samenwerking met de Verkadefabriek.

Credits

Oene van Geel - viool
Remco Menting - slagwerk
Dagmar Slagmolen - spel en regie
Laurent Delom de Mézerac - dans

Tijden & tickets

wo 01 november 2023

20:15 - 21:15

Verkadefabriek Kleine Zaal

Koop Tickets