Prijs
€ 16.00
Korting
€ 8.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Grote Zaal
 • Datum
  wo 11 nov. 2020
  Tijd
  19:00 - 20:00
  Uitverkocht
 • Datum
  wo 11 nov. 2020
  Tijd
  21:00 - 22:00
  Uitverkocht
Genres Jazz / Muziektheater
Bekijk & luister
Samen met vocaliste ​Sanne Rambags​ (winnares Edison 2019) en visual artist ​V&J ​neemt Ikarai het publiek mee in de geest van de schrijver Murakami. Vissen die uit de lucht vallen, pratende katten, filosoferende prostituees, plekken waar tijd niet bestaat en gedachten die waarheid worden. Op basis van teksten van schrijver​ Frank Siera ​speelt Ikarai muziek die de magie van Murakami vat in een filmische combinatie tussen klassiek en jazz. Improvisatie, compositie en vertelling smelten samen tot een nieuwe vorm van concertbeleving: de wereld van een schrijver, vertaald naar muziek.
 
Ikarai mengt de werelden van klassieke compositie en jazzimprovisatie tot een geluid bij een verhaal. Je ervaart hun concerten als een film voor de geest. Eerder zetten zij ‘s werelds meest legendarische bokswedstrijd ​The Rumble in the Jungle op muziek in hun concertprogramma MUHAMMAD.

 
Sanne Rambags (vocals), Julian Schneemann (piano), Jeroen Batterink (drums), Tessel Hersbach (viool), Yanna Pelser (altviool), Bence Huszar (cello), Camiel Jansen (contrabas), Bas ten Berge (visuals)
Programma

Camiel Jansen - Murakami

Ikarai & Sanne Rambags & V&J Visuals