• Datum
  zo 13 nov. 2016
  Tijd
  13:00 - 13:45
 • Datum
  zo 13 nov. 2016
  Tijd
  17:15 - 18:00
  Koop ticket
In THE BOLD, THE BOUND & THE BRITTLE wordt live op de theatervloer een portret van de huidige tijd gemaakt door een team bestaande uit louter vrouwen. Een nieuwe indringende voorstelling van choreografe Jelena Kostíc met ongeremde dans en indringende electronische muziek van componiste Dyane Donck met celliste Jacqueline Hamelink. De danseressen Judit Ruiz Onandi en Noëmi Wagner tekenen voor de uitvoering van Kostícs' choreografie.
 
Twee krachtige vrouwen spelen hun persoonlijke, vernielzuchtige, comfortabele en erotische momenten zover uit tot ze overtollig zijn. De strijd tussen het broze en het obscene laten zij achter zich.
 
De electronische klanken van Dyane Donck bestaande uit prachtige soundscapes en indringende beates sluiten naadloos aan bij de bewegingen van de dansers. Celliste Jacqueline Hamelink voert speciaal voor November Music een deel van de muziek live uit.
 
De strijd tussen het broze en het obscene laten zij achter zich. Scharnierend op een ver en nabij verleden, opent THE BOLD, THE BOUND & THE BRITTLE de deur naar een ruimte waar we allemaal ons uniform afleggen. Wat overblijft is ons eigen kwetsbare mens-zijn. 
 
Jelena Kostíc - choreografie
Dyane Donck, Jacqueline Hamelink - livemuziek
Judit Ruiz Onandi, Noëmi Wagner - dans
 
 
* Geen in- en uitloop tijdens dit concert.
 
Een coproductie van Stichting Kostić en DansBrabant, met financiële steun van Stichting Jacques de Leeuw, November Music en de Gemeente Tilburg.
Bekijk & luister