Prijs
€ 10.00
Locatie
Huis73 (voorheen Babel)
Kun je muziek maken vanuit toeval of je stem gebruiken als startpunt voor een symfonie? Hoe klinken kleurrijke synthesizers? En hoe stuur je een zelf een groep muzikanten aan? Tijdens de KinderKunstMuziekroute van November Music ervaar je het allemaal! In Huis73 begeven kinderen van de basisschoolleeftijd zich een middag lang geven in een muzikale wonderenwereld. Met workshops voor kinderen uit de onder en bovenbouw is er voor iedereen iets te doen. 
 
De inloop is vanaf 14.00 en om 14.30 starten de workshops. Tussen de workshops door is er een kleine pauze met een glas limonade. Ook is er in de foyer een muzikale knutsel- en tekentafel waar kinderen gedurende de middag onder begeleiding van een kunstenaar allerlei creaties kunnen maken. 
 
Ouders kunnen tijdens de workshops in het café van Huis73 wachten, rondneuzen in de aangrenzende bibliotheek of concerten bezoeken tijdens de KunstmuziekRoute. Om 16.30 sluiten we af met een concert waarin de verschillende uitkomsten van de workshops aan de ouders gepresenteerd worden door de deelnemende kinderen. Om 17.00 is de middag afgelopen (programma in pdf).