Onderdeel van de November Music Kunstmuziek Route Een kaartje voor de KunstmuziekRoute geeft toegang tot alle concerten.
Prijs
€ 20.00
Korting
€ 10.00
Locatie
Werkwarenhuis
Route
Violen
 • Datum
  zo 7 nov. 2021
  Tijd
  11:30 - 12:00
 • Datum
  zo 7 nov. 2021
  Tijd
  13:30 - 14:00
 • Datum
  zo 7 nov. 2021
  Tijd
  15:30 - 16:00
  Koop ticket
De Spaans-Nederlandse violiste en sopraan Claire Adams beschikt over een karrenvracht aan muzikaal talent. Ze studeerde af aan het AMPA in Tilburg en in 2019 ontving ze al de Jacques de Leeuwprijs voor jonge uitvoerende talenten. Ze maakte deel uit van de Music Hub Brabant in 2020. Tijdens haar bevlogen optredens koppelt ze haar lyrische zang aan een uitgekristalliseerd, volwassen vioolgeluid. Als musicus wil ze niet alleen fraaie muziek maken, maar ook haar eigen sociale betrokkenheid tonen.
 
Met haar concertprogramma Incoherence werpt Adams licht op onze verscheurde en gespleten maatschappij, waarbij ze hoopt onze interne spanningen en conflicten via onbegrensde klank en bezield spel in kaart te brengen en te verlichten. Drie componisten - te weten Nicoline Soeter, Jesús Castañer en Fran Barajas -  schrijven gloednieuw werk voor Claire Adams, waarbij zangkunst en vioolspel in elkaar vervlochten raken. Adams voert de werken uit binnen een speciale lichtinstallatie van Laura Hoogenstraten.
 
 
Programma

Nicoline Soeter - Onkalo
Jesús Castañer - RE: Winterreise


Claire Adams - viool & zang
Laura Hoogenstraten - vormgeving

Bekijk & luister