Onderdeel van de November Music Kunstmuziek Route Een kaartje voor de KunstmuziekRoute geeft toegang tot alle concerten.
Prijs
€ 20.00
Korting
€ 10.00
Locatie
Willem Twee Toonzaal
Route
Oud & Nieuw
 • Datum
  zo 7 nov. 2021
  Tijd
  13:00 - 13:30
 • Datum
  zo 7 nov. 2021
  Tijd
  15:00 - 15:30
  Koop ticket
De Franse contrabassist Florentin Ginot heeft zich vastgebeten in eigentijds repertoire voor zijn sonore instrument. Sinds 2015 is hij lid van het gerenommeerde Ensemble Musikfabrik, maar slaat hij in zijn eentje zijn vleugels uit naar muziektheater en dans. Steeds is Ginot op zoek naar nieuwe manieren om eigentijdse muziek te presenteren. Ontmoeting met bekende maar ook startende componisten staan centraal bij Ginot. 
 
Voor zijn soloprogramma Do You Know How To Bark? gaat Ginot de samenwerking aan met vier internationale componisten. Muziekdenkers die een eigenzinnige kijk op het eigenzinnige, aardse instrument etaleren. Solomuziek met een onverwachte theatrale uitdrukkingskracht. Tijdens dit concert komen werken voorbij van festivalcomponiste Rebecca Saunders, Georges Aperghis en Milica Djordjevic. De Nederlandse contrabassist en jazzcoryfee Wilbert de Joode schreef speciaal voor dit concert een nieuwe contrabassolo in opdracht van November Music.
Programma
Rebecca Saunders - Fury
Wilbert de Joode - nieuw werk
Milica Djordjevic - Do you Know how to bark?
Georges Aperghis - Obstinate

*Compositieopdracht November Music
 
Florentin Ginot - contrabas
Bekijk & luister