Onderdeel van de November Music Kunstmuziek Route Een kaartje voor de KunstmuziekRoute geeft toegang tot alle concerten.
Prijs
€ 20.00
Korting
€ 10.00
Locatie
Bij Katrien (v/h Bank van Leening)
Route
Vocals & Beyond
 • Datum
  zo 7 nov. 2021
  Tijd
  11:30 - 14:00
 • Datum
  zo 7 nov. 2021
  Tijd
  15:00 - 18:00
  Koop ticket
Laat je omarmen door de menselijke stem. Met haar innemende, enthousiasmerende persoonlijkheid en grote vocale kwaliteiten kan de Nederlandse sopraan Rianne Wilbers iedere toehoorder om haar vinger winden. In haar solorecital Let me embrace you vormt de stem de leidraad. Een stevige muzikale omarming tijdens de voor iedereen zo confronterende coronaperiode.
 
Rianne Wilbers voelt zich thuis in de wereld van vroegbarok, klassiek en eigentijds gecomponeerd, en werkte al samen met componisten als Aart Strootman en Merijn Bisschops. Tijdens de Kunstmuziekroute geeft Wilbers een intiem concert, speciaal voor jou, de luisteraar. Voor dit bijzondere recital schrijven Gerard Beljon en Anthony Fiumara nieuwe composities. Maar er klinkt ook een Armeens lied en stemmige improvisaties die staan voor hoop, troost en bovenal verbinding. In één op één concerten in een besloten ruimte nodigt ze mensen uit even tijd te reserveren en ruimte te maken voor zichzelf. Tijdens het concert wordt de toehoorder omringd en omhuld door haar stem op meerdere manieren, zowel eenstemmig als meerstemmig via effecten die ze zelf bediend. Een privéconcert dat je niet snel zult vergeten.
 
Programma

Composities van Anthony Fiumara, Gerard Beljon, traditionals en improvisaties

Rianne Wilbers - zang

 

DEZE VOORSTELLING IS DOORLOPEND EN TELKENS TOEGANKELIJK VOOR 1 PERSOON

Bekijk & luister