Kijk HIER voor een overzicht van de concerten tijdens de KunstmuziekRoute 2020.

Een stad als ‘s-Hertogenbosch met de vele historische panden, culturele hotspots en pittoreske straatjes leent zich bij uitstek voor de jaarlijkse Kunstmuziekroute. Spraakmakende performances, intieme concerten en spontane muzikale onderonsjes, het kan allemaal tijdens deze populaire route van November Music.

Liefhebbers uit heel Nederland maken er een speciaal dagje uit van. Met een plattegrond en speelschema in de hand doorkruisen muziekavonturiers de binnenstad, op zoek naar de allernieuwste klanken en onontgonnen muzikale zijpaadjes. Vanwege de corona-beperkingen is het dit jaar wel noodzakelijk om vooraf te weten hoeveel mensen er bij elk concert aanwezig zijn. Daarom is er in 2020 een 'alternatieve' KunstmuziekRoute. Voor de aparte concerten dienen vooraf kaartjes te worden verkocht. De entreeprijzen voor deze concerten zijn laag, zodat het mogelijk is om meerdere concerten te bezoeken voor de prijs van een 'normaal' kaartje voor de KunstmuziekRoute. De meeste concerten worden tweemaal uitgevoerd en bevatten in sommige gevallen dubbelprogramma's om de 'routes' eenvoudiger te maken.
 

Een greep uit het  programma:

Pieter Wispelwey & Score Collective, Reinier Baas Trio & Yurdal Tokcan, Philipp Rüttgers & Andy Sheppard, Maya Fridman, Nora Mulder, Mathijs Leeuwis, ChampdAction, Helen Anahita Wilson & Shahbaz Hussain en vele anderen. 

 

Kijk HIER voor een overzicht van de concerten tijdens de KunstmuziekRoute 2020.