Dyane Donck Company

MuziekRoute
Soundscapes & Electronics, Hedendaags gecomponeerd, Pop
Verkadefabriek Kleine Zaal
Dyane Donck Company

Corona lijkt voor de meeste mensen alweer verleden tijd, maar in ons onderbewuste blijft de pandemie veel overhoop halen. Van ongerede angsten tot gevoelens van isolatie. In haar muzikale-visuele voorstelling Lost in Isolation brengt de Nederlandse componist Dyane Donck een ode aan de menselijke veerkracht en creativiteit. Tijdens Lost in Isolation wordt het publiek uitgenodigd om te reflecteren op de veranderingen in de wereld van de afgelopen jaren. En passant biedt de zinnenprikkelende voorstelling troost en begrip voor de uiteenlopende, stormachtige gevoelens die mensen hierbij hebben ervaren. Vanuit de crisis beweegt de mensheid zich steeds meer naar een catharsis.

Lost in Isolation is een samenwerking van Dyane Donck met beeldend kunstenaar Iris Bouwmeester. Zij waren al eerder samen te zien tijdens November Music met de magische performance Cocon. De tekeningen van Bouwmeester vormden een grote inspiratiebron voor de muziek van Donck. Bouwmeesters creaties werden door Jos Meijers geanimeerd tot hologram-achtige beelden die tijdens de voorstelling op doorzichtige doeken worden geprojecteerd. Doncks muziek beweegt zich op het spannende snijvlak van pop, klassiek en elektronica. Strakke beats gaan hand in hand met betoverende meerstemmige zang. Een caleidoscopische muziektrip vol zingeving.

Programma

Dyane Donck - Lost in Isolation

Els Mondelaers - zang 
Rianne Wilbers - zang 
Jacqueline Hamelink - cello 
Robbert van Hulzen- slagwerk, elektronica 
Sandor Caron – geluid
Marc Joosen - licht
Iris Bouwmeester - tekeningen

Tijden

zo 05 november 2023

14:00 - 14:30

Verkadefabriek Kleine Zaal

Tickets MuziekRoute

15:30 - 16:00

Verkadefabriek Kleine Zaal

Tickets MuziekRoute

17:00 - 17:30

Verkadefabriek Kleine Zaal

Tickets MuziekRoute

Lost in Isolation - trailer

Dit concert maakt deel uit van de MuziekRoute. Op diverse locaties in de Bossche binnenstad vinden deze middag zo’n 20 (kortere) concerten plaats waarbij je zelf je programma samenstelt.

 

Meer over de MuziekRoute