Gemma Luz Bosch / Annabel Schouten

MuziekRoute
Hedendaags gecomponeerd, Muziek & beeld
Werkwarenhuis Bovenzaal
Gemma Luz Bosch / Annabel Schouten

Tijdens de MuziekRoute presenteren Annabel Schouten en Gemma Luz Bosch de akoestische immersive installatie Baden. Liggend op een krakend oppervlak wordt het publiek ondergedompeld in een dromerige klankwereld waarin stemmen en fluisterde fluiten samenkomen. Een minimalistisch, persoonlijk en intiem concert om te vertragen, om te verstillen en om je eigen lichaam te ervaren.

Annabel Schouten en Gemma Luz Bosch werken samen met als doel ervaringen te geven waar de toeschouwers zich bewust worden van alles wat er om hen heen klinkt. Annabel Schouten werkt als muziek-landschapskunstenaar en performance artist. De Spaans-Nederlandse geluidskunstenaar Gemma Luz Bosch heeft het spelen met klankgolven, luchtstromen en beweging tot kunst verheven. De vindingrijke geluidskunstenaar bouwt haar eigen concertinstallaties en nieuwe muziekinstrumenten: van keramische fluiten tot geprepareerde piano’s. Ze hebben beiden hun werk onder andere gepresenteerd bij Gaudeamus, Muziekgebouw aan het IJ en Rewire Festival. Dit werk hebben ze ontwikkeld tijdens hun residentie bij Rizoom.

Programma

Gemma Luz Bosch / Annabel Schouten- Baden

zo 05 november 2023

12:00 - 12:30

Werkwarenhuis Bovenzaal

Tickets MuziekRoute

14:00 - 14:30

Werkwarenhuis Bovenzaal

Tickets MuziekRoute

16:00 - 16:30

Werkwarenhuis Bovenzaal

Tickets MuziekRoute

Gemma Luz Bosch - Sluice Flute

Over de MuziekRoute

Dit concert maakt deel uit van de MuziekRoute. Op diverse locaties in de Bossche binnenstad vinden deze middag zo’n 20 (kortere) concerten plaats waarbij je zelf je programma samenstelt.
 

Meer over de MuziekRoute