Millennial History

MuziekRoute
Hedendaags gecomponeerd, Muziek & beeld
Verkadefabriek Studio
Millennial History

Resonate Productions maakt musical journalism door journalistiek te verbinden met vele lagen originele muziek. Harpist en artistiek leider Andrea Voets en componist Luke Deane raakten in 2018 gebiologeerd door sociaal-politieke omwentelingen, door de ogen van hun vrienden die er als kinderen zelf bij waren. Ze maakten samen de veelgeprezen podcast Millennial History waarin muziek en interviews op poëtische wijze werden vervlochten.

Voor deze gelegenheid hebben ze Millennial History omgetoverd tot een live-documentary-concert, in samenwerking met blokfluitist Sarah Jeffery. Tijdens het overrompelende concert beleeft de bezoeker de recente Europese geschiedenis door de ogen van millennials die er zelf bij waren. De voorstelling focust zich op vier verhalen: de troubles in Noord-Ierland, de maffia op Sicilië, de Wende en eenwording in Oost-Duitsland, en de ‘kinderen van het decreet’ van Nicolae Ceauşescu in Roemenië.

(!) Deze voorstelling is Engels gesproken met Engelse ondertiteling.

Programma

Andrea Voets / Luke Deane / Sarah Jeffery - Millennial History

Andrea Voets - harp 
Luke Deane - toetsen 
Sarah Jeffery - blokfluiten
 

Andrea Voets, Luke Deane, Sarah Jeffery - compositie
Andrea Voets, Resonate Productions - musical journalism

Tijden

zo 05 november 2023

13:00 - 13:30

Verkadefabriek Studio

Tickets MuziekRoute

14:30 - 15:00

Verkadefabriek Studio

Tickets MuziekRoute

16:00 - 16:30

Verkadefabriek Studio

Tickets MuziekRoute

Millenial History - trailer

Over de MuziekRoute
Dit concert maakt deel uit van de MuziekRoute. Op diverse locaties in de Bossche binnenstad vinden deze middag zo’n 20 (kortere) concerten plaats waarbij je zelf je programma samenstelt.

 

Meer over de MuziekRoute