New Music Conference 2022

Hedendaags gecomponeerd

vr 11 november, 10:00-18:00

Verkadefabriek
New Music Conference 2022

Ook dit jaar vindt tijdens November Music weer de New Music Conference plaats. Tijdens deze vierde editie reizen componisten, musici, muziekuitgevers, boekingsagenten, labelvertegenwoordigers en anderen werkzaam in de nieuwe muziek en alle verwante genres weer naar 's-Hertogenbosch.

De conferentie begint vorm te krijgen met een aantal interessante lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Eén rode draad is een serie gesprekken over ontgrenzing in samenwerking met de Nederlandse muzieklectoraten. In plaats van activiteiten uitsluitend te laten plaatsvinden op de traditionele podia, treden componist en musicus steeds vaker naar voren in diverse publieke ruimtes, starten ze muziek-gedragen initiatieven in zorg- en onderwijsinstellingen, maken ze site-specifieke installaties en initiëren ze community-art projecten. Een fascinerende ontwikkeling, die tegelijkertijd vragen oproept. Hoe werkt muziek samen met en in andere praktijken? Welke implicaties heeft dit voor de concert- en festivalpraktijk? Hoe is de hedendaagse muziekpraktijk verbonden met haar maatschappelijke omgeving?

Kom langs en (her)introduceer jezelf! Werk aan je professionele netwerk in Nederland en over de grens. Pitch je muziek, je ideeën, je act of ensemble. Geef een nieuwe richting aan je carrière. New Music Conference, een initiatief van Buma, streeft naar waardevolle en duurzame verbindingen tussen componisten, uitvoerende musici en andere professionals in de muziekbusiness. Wees erbij op vrijdag 11 november in de Verkadefabriek!

Koop nu je kaarten tegen het voordelige Early Bird tarief van € 25,-. Hiermee bespaar je € 10,- op het reguliere tarief. Er zijn maar een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar, dus wees er snel bij.

Tijden en tickets

vr 11 november 2022

10:00 - 18:00

Verkadefabriek

Tickets