Genres Jazz / Pop
Links

Twee grote namen uit de Belgische muziek steken de koppen bij elkaar. Tom Barman (dEUS) behoeft in Nederland nauwelijks uitleg. Dat geldt misschien wel voor saxofonist Robin Verheyen, hoewel hij door onze Zuiderburen wordt beschouwd als het wonderkind van de Belgische jazz.  Regelmatig verblijft Verheyen in New York om daar te spelen met de grote uit de scene. Tijdens November Music tekent TaxiWars voor een ongetwijfeld spectalulair slotconcert van de KunstmuziekRoute waarin jazz, rock, pop en muzikale poëzie dwars door elkaar heen lopen.

Barman en Robin Verheyen worden bijgestaan door bassist Nicolas Thys en drummer Antoine Pierre. Dit voorjaar kwam hun gelijknamige debuutalbum uit. ‘Punch en vaart, rauw en grillig’, waren de muzikale steekwoorden die Barman aan Verheyen meegaf. Voor het eerst kan Barman zijn voorliefde voor jazz onbekommerd uitleven. Poëzie van de straat en hardcore jazz met punky inborst ontmoeten elkaar.

Lees hier het interview dat Jazzism had met TaxiWars!


 

Programma

LET OP!!! DIT CONCERT MAAKT DEEL UIT VAN DE KUNSTMUZIEKROUTE. MET EEN KAARTJE VOOR TAXIWARS KUN JE GEDURENDE DE DAG NOG TAL VAN ANDERE CONCERTEN BEZOEKEN.

ALS BEZOEKER STEL JE ZELF JE PROGRAMMA SAMEN. TIJDENS DE KUNSTMUZIEKROUTE GELDT VOL = VOL. WIL JE ZEKER ZIJN VAN EEN PLAATS BIJ EEN CONCERT, ZORG DAN DAT JE OP TIJD BIJ DE ZAAL BENT.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN ALLE CONCERTEN TIJDENS DE KUNSTMUZIEKROUTE MET BIJBEHORENDE TIJDEN EN LOCATIES.

 

Bekijk & luister