Prijs
€ 8.00
Korting
€ 4.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Kleine Zaal

Vier slagwerkers met groene vingers maken iedereen het hof tijdens de slotzondag van November Music.  Alle kinderen mogen mee zingen en klappen tijdens een speciaal tuiniersconcert van Slagwerk Den Haag. Laat je niets wijs maken: muziek is overal te horen, te vinden en te maken!

Vier slagwerkers duiken ieder hun eigen tuintje in, waar ze al iets te lang niet zijn geweest. Hun lapjes grond zijn een heus muzikaal oerwoud geworden. Er komt muziek uit bloempotten en klompen, er wordt gespeeld op een echte(!) cactus en een Syrische handtrommel. Er is zelfs een uitstapje naar de Japanse rotstuin van de altijd avontuurlijke klankenhovenier John Cage gepland. Verder klinken er rake slagwerkkrakers van onder anderen Steve Reich, Peter Garland en Yannis Kyriakides.

Het al veertig jaar hard werkende Slagwerk Den Haag is een graag geziene gast op November Music. Ze spelen niet alleen concerten voor kinderen, maar je vindt ze ook op het podium met dans- en theatergezelschappen en met andere avontuurlijke makers. Van de Verenigde Staten tot Japan, overal worden ze warm ontvangen door muziekliefhebbers.

Bekijk & luister