Prijs
€ 8.00
Korting
€ 4.00
Locatie
Verkadefabriek
Zaal
Cabaretfirma
 • Datum
  za 14 nov. 2020
  Tijd
  14:00 - 14:30
 • Datum
  za 14 nov. 2020
  Tijd
  16:00 - 16:30
 • Datum
  za 14 nov. 2020
  Tijd
  19:00 - 19:30

Ratelende ballonnen, zoemende stokken, een enorme knikkerbaan vol sensoren; zo heb je jongleren nog nooit gehoord en muziek nog nooit gezien! Componist Arthur Wagenaar, jongleur Guido van Hout en ontwerper Dianne Verdonk bundelen hun krachten voor een unieke voorstelling. Ze bouwen nieuwe instrumenten die je bespeelt door jongleren. Vorig jaar serveerde Wagenaar al een gesmaakt voorproefje van Sounds Like Juggling tijdens de Kunstmuziekroute van November Music. Nu dus de definitieve versie van dit originele concept.

In de muziekjongleervoorstelling Sounds Like Juggling versmelten muziek en jongleren tot iets heel nieuws. Het theatrale muziekproject draait om patronen. In jongleren, in muziek, in het leven. De kracht en de schoonheid van patronen, maar ook vastzitten in patronen en de kunst van het doorbreken van patronen. Daarbij zit ook het publiek niet stil. Sounds Like Juggling is namelijk een fantastische speeltuin van beweging en klank. Na afloop wordt jong en oud dan ook uitgenodigd om de bijzondere instrumenten eens uit te proberen.

In zijn werk zoekt componist en theatermaker Arthur Wagenaar steeds naar nieuwe mengvormen van muziek en theater, en van concert en voorstelling. In 2017 was Wagenaar al eens te gast tijdens November Music met zijn project Close Call, waarbij de smartphone tot een muziekinstrument werd omgetoverd.

Bekijk & luister