But What About

Just Press Play (4+)
Kids

zo 12 november, 15:00-16:00

Verkadefabriek Kleine Zaal
But What About

Dat zou toch mooi zijn: een eigen band die je met een eenvoudige druk op de knop helemaal zelf tot leven kan wekken! Het is mogelijk tijdens de kindervoorstelling Just Press Play (4+) van de Haagse band But What About.

Kinderen kunnen deze middag vol aan de bak. Tijdens de interactieve voorstelling Just Press Play is er een complete muzikale speeltuin voor de kinderen ingericht. Centraal staan de drie muzikanten van But What About. Het trio speelt op een rijk scala aan instrumenten, variërend van klarinet, basgitaar, accordeon en drums. Maar voordat ze gaan spelen moet er wel actie ondernomen worden. Kinderen met lef en creativiteit kunnen de bandleden namelijk met een flinke mep op een knop en talrijke speelse bewegingen helemaal zelf aansturen. Als echte dirigenten en componisten gaan de piepjonge deelnemers aan de slag. Muziek maken was nog nooit zo leuk en leerzaam.

But What About bestaat uit Vincent Martig, Julian Sarmiento en Wilco Oomkes. Spreekstalmeester en regisseur is Jannelieke Schmidt.

In samenwerking met Huis73.

Bezetting

But What About
Vincent Martig - klarinet
Julian Sarmiento - contrabas
Wilco Oomkes - accordeon
Jannelieke Schmidt - regisseur, spreekstalmeester

Just Press Play - trailer