Kaartverkoop & Festivalpas

Koop een kaartje per festival onderdeel of krijg korting met de Festivalpas!
Kaartverkoop & Festivalpas

Kaartverkoop Festival

November Music verkoopt kaarten per concert of per festivalonderdeel. Het is dus niet mogelijk een festivalticket te kopen dat in één keer toegang biedt tot alle concerten. Wel is er een kortingspas (zie hieronder) die het aantrekkelijk maakt om veel concerten te bezoeken. Ook kunnen jongeren tot 30 jaar November Music met korting bezoeken (zie informatie hieronder). De kaartverkoop voor November Music 2024 start begin juli.

Kaarten voor November Music zijn te koop via onze website of aan de kassa van de Verkadefabriek. Bij een bestelling via internet worden de kaarten naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Betaling van een digitale bestelling kan met iDeal of creditcard. Bij een betaling met creditcard wordt €2,50 administratiekosten gerekend.

Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via telefoonnummer:
073-6818160 (hier kunt u ook terecht voor andere vragen over de kaartverkoop). 

Bij een telefonische reservering wordt €1,00 per kaartje aan reserveringskosten gerekend. 

Op deze pagina lees je meer over:

🔻 November Music Festivalpas (met 50% korting naar concerten met uitzondering van FAQ) 
🔻 NM30 tickets (korting voor jongeren)
🔻 bestelprocedure concertkaarten stapsgewijs
 

Ticket sale information in English

KORTING: FESTIVALPAS

Tijdens November Music is het mogelijk om het festival te bezoeken tegen een aantrekkelijke korting met de FESTIVALPAS

De Festivalpas kost geeft 50% korting op elk concert en is zeer aantrekkelijk wanneer je meer dan 5 a 6 verschillende concerten bezoekt. Vanaf dan loopt de korting snel op. De korting geldt niet voor de concerten van het FAQ Festival.

Bij de concerten staan twee verschillende prijzen vermeld. Bijvoorbeeld: €18,00 / €9,00
€18,00 = reguliere prijs
€ 9,00  = prijs met Festivalpas

De Festivalpas:

🔻 geeft recht op maximaal 1 kaart per concert per Festivalpas en is persoonsgebonden
🔻 het is mogelijk meerdere passen te bestellen per e-mailadres (je ontvangt dan meerdere codes)
🔻 kost €40,00
🔻 is een digitale pas die gekoppeld is aan het emailadres. Je ontvangt géén fysieke pas, maar een code die je kunt gebruiken om kaarten te bestellen

🔻 kijk voor een uitgebreide uitleg hieronder bij het kopje ‘Bestelprocedure stapsgewijs’

 

BESTEL DE FESTIVALPAS

KORTING: JONGEREN TOT 30 JAAR

Ben je jonger dan 30 jaar? Dan betaal je per concert slechts €10,00 voor je kaartje. Selecteer bij het bestellen van de tickets de kaartsoort ‘NM tot 30’. Bij het bezoeken van een concert dien je ter controle jezelf te legitimeren. Als een concert goedkoper is dan €10,00 komt deze kortingsactie uiteraard te vervallen.

BESTELPROCEDURE STAPSGEWIJS

🔻1. Ga naar een specifiek concert en klik op de rode button 'tijden en tickets'.

Wil je een November Music Festivalpas aanschaffen? Lees dan verder onder punt 2.

Als je tickets wilt aanschaffen tegen de normaalprijs, kies dan het aantal tickets dat je wilt bestellen. Ben je klaar met de bestelling? Klik dan op 'Volgende' en volg het afrekenproces. Wil je ook voor andere concerten nog kaarten bestellen? Klik dan op 'Voeg meer tickets' toe en herhaal bovenstaande stappen. Je ontvangt een e-mail met daarin de toegangskaarten als PDF. Deze kun je als printversie of via een smartphone laten scannen bij de entree van een concert.

🔻2. Een Festivalpas XL geeft 50% korting op alle concerten. Wanneer je een Festival Pas XL aanschaft, moet je deze eerst afrekenen alvorens je kaarten kunt bestellen tegen 50% korting.

🔻3. Na de aankoop van de Festivalpas ontvang je een email. Klik op de rode button 'Festivalpas'. Met de code kun je vervolgens voor elk concert 1 kaartje bestellen tegen 50% korting. De code blijft geldig, dus je kunt ook later nog kaarten bij bestellen.

🔻4. Voeg het desgewenste ticket toe, klik vervolgens op het plusje bij 'NM Pas' en plak de code in het vakje. Wil je afrekenen? Klik dan op 'Volgende' en volg de bestelprocedure. Wil je meer kaarten bestellen met korting? Klik dan op 'Voeg meer tickets toe' en herhaal bovenstaande stappen.

🔻5. Je ontvangt een e-mail met daarin de toegangskaarten als PDF. Deze kun je als printversie of via een smartphone laten scannen bij de entree van een concert.

Ik heb via de mail de Festivalpas ontvangen en de pdf met code geopend. Hoe bestel ik nu de kaartjes met korting? Vul je ticket in bij 'NM Festivalpas' en vul daaronder de code in.

Heb je de bevestiging van de kortingspas ontvangen via de email, maar werkt de kortingscode (nog) niet? Mogelijk is de browser nog niet is geupdate. Ververs de pagina.