Ensemble United Instruments of Lucilin / Aaron Einbond

Unspeakable Home
Hedendaags gecomponeerd
Pand 18
Ensemble United Instruments of Lucilin / Aaron Einbond

United Instruments of Lucilin is het enige Luxemburgse kamermuziekensemble dat zich op eigentijdse muziek richt. Het in 1999 opgerichte, flexibele ensemble werkte al samen met componisten Philippe Manoury, James Dillon, Adam Moar en Alexander Schubert. Tijdens November Music geeft het ensemble op verschillende dagen en tijden acte de présence.

Zaterdag 12 november presenteert United Instruments of Lucilin een nieuwe klankinstallatie van de Amerikaan Aaron Einbond. Een componist die veldopnames, instrumentale muziek en interactieve technologie in zijn werk samensmeed. In zijn nieuwe concertinstallatie Unspeakable Home vroeg Einbond de musici van Lucilin om hun meest betekenisvolle plekjes van thuishaven Luxemburg te omschrijven en met instrumentale klanken na te bootsen. Einbond bezocht vervolgens hun favoriete plekken in Luxemburg en maakte daar ambient veldopnames. Deze opnames, de beschrijvingen van de musici en de live gespeelde instrumentale interpretaties vormen te samen een nieuw klankwerk.

De concertinstallatie Unspeakable Home met zes leden van United Instruments of Lucilin is ieder half uur te beleven op zaterdag 12 november in Pand 18 voor telkens 20 bezoekers.

Programma

Aaron Einbond - Unspeakable Home 

Commissioned by Luxembourg’s Ministère de la Culture

United Instruments of Lucilin
André Pons-Valdès - viool
Danielle Hennicot - altviool
Sophie Deshayes - fluit
Max Mausen - klarinet
Pascal Meyer - piano
Guy Frisch - percussie

 

Tickets en tijden

za 12 november 2022

14:00 - 14:30

Pand 18

Koop Tickets

14:30 - 15:00

Pand 18

Koop Tickets

15:00 - 15:30

Pand 18

15:30 - 16:00

Pand 18

Laatste tickets