November Music Kids

Kids

zo 06 november, 12:30-14:30

Perron 3 Rosmalen
November Music Kids

November Music Kids is een middag vol activiteiten, workshops en concerten voor kinderen van 6-12 jaar in Perron 3 in Rosmalen waarbij het ontdekken van klanken en zelf maken van muziek centraal staan. Kinderen kunnen instrumenten bouwen, componeren en percussie-instrumenten bespelen. Ook is de Classic Express aanwezig, de rijdende concertzaal van het Prinses Christina Concours! 

Ensemble But What About speelt tijdens deze middag ook de voorstelling Just Press Play. In deze echte mee-doe voorstelling sturen de kinderen de muzikanten aan en beslissen ze hoe de muziek en de voorstelling zullen verlopen. Speciaal voor de kinderen van 8 tot 12 jaar is er een workshop waarbij ze hun eigen opera gaan maken. De opera wordt om 14.30 samen met een pianist en opera-zangeres door de kinderen gespeeld en gezongen!

Aansluitend vindt om 15.00 uur de voorstelling Het Lijflied van Opera Zuid plaats. Het is mogelijk om een los kaartje te kopen voor November Music Kids, of een combiticket voor November Music Kids en Het Lijflied. Voor het babyconcert en muziek op schoot dienen alle bezoekers een kaartje te kopen, voor NM kids in de middag hoeft er alleen een kaartje gekocht te worden voor het deelnemende kind.

10707

Tickets en tijden

zo 06 november 2022

12:30 - 14:30

Perron 3 Rosmalen

Koop Tickets