MuziekRoute

MuziekRoute

Een stad als ‘s-Hertogenbosch met de vele historische panden, culturele hotspots en pittoreske straatjes leent zich bij uitstek voor de jaarlijkse MuziekRoute. Spraakmakende performances, intieme concerten en spontane muzikale onderonsjes, het kan allemaal tijdens deze populaire route van November Music op de eerste zondag van het festival tussen 11.30 en 18.00 uur.

Liefhebbers uit heel Nederland maken er een speciaal dagje uit van. Met een plattegrond en speelschema in de hand doorkruisen muziekavonturiers de binnenstad, op zoek naar de allernieuwste klanken en onontgonnen muzikale zijpaadjes. Met een kaartje heb je toegang tot zo'n 20 (kortere) concerten waarbij je zelf je programma samenstelt. Met ook dit jaar weer veel aandacht voor nieuw talent.

De concerten tijdens de MuziekRoute zijn zeer divers en variëren van muziektheater en hedendaags gecomponeerd tot jazz, wereldmuziek en geluidsinstallaties. Dit jaar hoor je onder meer Remy van Kesteren met Luwten en Kim Janssen, Joey Roukens, Ensemble Chiel Nugter Ensemble, Castello Consort, Florian Slangen, Michela Amici, XTRO, The Paper Ensemble, Sanne Sanne, Trio Jacinto, Jo Goes Hunting en Grand Picture Palace. Hieronder vind je een overzicht van alle concerten.

Koop via onderstaande button een kaartje voor de MuziekRoute:
 

Koop Ticket MuziekRoute

Bekijk via onderstaande button het tijdschema voor de MuziekRoute:
 

Timetable MuziekRoute

Download de Timetable en Plattegrond in printable PDF

Concerten MuziekRoute